От х:

Днес в x:

Турският град Коня се превръща във витрина на машиностроенето, осигуряват безплатно посещение на бизнесмени от Кърджали

Турският град Коня се превръща във витрина на машиностроенето,а от търговската секция на посолството на Р Турция в София очакват заявки от бизнесмени от Кърджали, като им осигуряват безплатно посещение.

Панаири на машинните технологии в Коня  KONELEX 2022 – ще се проведат от 10 до 13 май. Това са 14-ти панаир на електрическа, електронна, електромеханична енергия, автоматизация KONMAK 2022;  16-ти панаир на металообработващи машини,  заваряване, пробиване, рязане, технологии,  материали и ръчни инструменти;  ръчни инструменти;  Панаир за съхранение, транспорт, кранове и логистика; 5-ти панаир на ламарина, тръби, технологии за обработка на профили и свързани индустрии.

Срокът за записване на фирмите е 20 април. Те трябва да подадат документите си в търговската секция.

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от  Министерството на търговията на Република Тюркийе. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи и посещение на изложението,подчертават от посолството в София.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини