От х:

Днес в x:

Четири екипа разчистват падналите от снега дървета на пътя Черноочене – Асеновград и Ардино - Кърджали

Шофьорите да карат с повишено внимание на път II-58 Черноочене – Асеновград и път III-865 Ардино – Кърджали. От тежкия сняг са паднали и потрошени множество дървета край пътя. Четири екипи на Областно пътно управление – Кърджали и на пътноподдържащата фирма работят за разчистването им.

Преминаването на моторните превозни средства се осъществява без ограничения. Двете пътни артерии са проходими при зимни условия в двете посоки.

До края на деня ще бъдат премахнати падналите клони и дървета между Паничково и Жълт камък на второкласния II-58 Черноочене – Асеновград, както и по цялата дължина на път III-865 Ардино – Кърджали.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат със скорост, съобразена с пътните условия.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

--
Пресцентър АПИ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини