От х:

Днес в x:

Денят на бащата: Звездите почетоха любимите си мъже

На 20 юни се отбелязва Денят на бащата и това е времето, в което трябва да благодарим на мъжа, който ни научава на всичко важно в този живот. На онзи, който винаги ще ни поставя на първо място и ще ни се притече на помощ, когато всеки друг ни изостави. Денят на бащата е празникът, който всяка година ни напомня, че едно семейство рядко може да е щастливо без мъжка фигура.

И докато Денят на бащата не е толкова популярен у нас, то по света той се празнува ежегодно. И този път известните личности не пропуснаха да изразят своята благодарност и любов към мъжете в живота си, които са им дали най-скъпия подарък – децата. От трогателни видеа до невиждани досега снимки, звездите показаха на света, че Денят на бащата е също толкова важен, колкото и Денят на майката.

Ето как известните личности почетоха празника:

Джъстин Тимбърлейк
Изпълнителят сподели непубликувана досега снимка заедно с двете си деца. Тимбърлейк за първи път показва и малкия си син Финиъс, който се появи през 2020 година. „Да бъда баща е много по-прекрасно отколкото някога съм си представял. Благодаря на моите бащи и дядовци, че ми показаха правия път и се жертваха, за да мога аз да реализирам мечтите си. Честит Ден на бащата на всички татковци по света“, написа Джъстин в социалните мрежи.

Софи Търнър и Джо Джонас
Тази година Джо Джонас се присъединява към дългия списък от звезди, които празнуват Деня на бащата. Изпълнителят посрещна първото си дете със Софи Търнър през 2020 година, когато на бял свят се появи дъщеря им Уайт. Актрисата от „Игра на тронове“ публикува снимка на съпруга си, с която го поздрави за празника. На нея Джонас позира като истински татко от 90-те, облечен с риза в американското знаме, къси дънкови панталони, чанта през кръста, сандали и готов за барбекю.

„Честит Ден на бащата на всички татковци по света. Вземете си една студена бира, шпатулата, сложете сандалите и бягайте към грила. Джо, ти си най-добрият татко на света. За мен е удоволствие да те гледам“, написа Търнър под снимката.

Гал Гадот и Ярон Версано
„Скъпи, ние спечелихме джакпота с баща като теб. Ти си перфектен пример за това как един мъж трябва да се държи с жените, показвайки на дъщерите ни безгранична любов и търпение“, написа Гадот под снимка на съпруга си с двете им деца. Актрисата и Версано очакват още едно момиченце, което трябва да се роди в края на лятото. Гал допълни, че любовта към съпруга ѝ расте с всеки изминал ден и знае, че неговата любов ще направи дъщерите им по-добри хора.

Сиара и Ръсел Уилсън
Изпълнителката сподели семеен кадър, на който позира с трите си деца и Ръсел Уилсън. Съпрузите станаха родители за втори път през 2020 година, като Сиара е майка и на 10-годишния Фючър, който се ражда от предишната ѝ връзка. „Винаги обичащ. Винаги грижовен. Винаги тук“, написа тя под снимката. Сиара допълни, че Ръсел Уилсън е опората на семейството и всеки ден се убеждава колко много обича всяко едно от децата.

Джиджи Хадид и Зейн Малик
Хадид сподели непоказвана досега снимка на Зейн с дъщеря им Кай. Кадърът е леко тъмен, но феновете веднага успяха да намерят изпълнителя и малкото момиченце. Малик държи дъщеря си пред голям светещ глобус, като най-вероятно ѝ разказва колко държави е обиколил докато е бил на турнета с бившата си група One Direction.


„Нашата Кай е изключителна късметлийка да има баща като теб, който я обича безкрайно и прави всичко, за да я накара да се усмихне. Зейн, честит първи Ден на бащата... Благодарна съм, че толкова много неща Кай е наследила от теб. Обичаме те безкрайно много“, написа Джиджи в социалните мрежи.

Виктория и Дейвид Бекъм
Виктория беше изключително кратка, но пък зарадва последователите си с няколко семейни снимки. „Дейвид Бекъм, най-обичаният баща на света! Всички много те обичаме“, написа тя под поредица от кадри. На една от снимките футболистът позира само с дъщеря си Харпър, а на друга пък пред камерата са застанали всички мъже от семейство Бекъм.

Ванеса и Коби Брайънт
Въпреки че Коби Брайънт вече не е сред нас, съпругата му Ванеса не забрави да го почете на Деня на бащата. Тя сподели снимка, на която баскетболистът позира с четирите си дъщери – Джиана, Наталия, Капри и Бианка. За съжаление, 13-годишната Джиана също загина с баща си по време на катастрофа с хеликоптер в началото на 2020 година.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини