От х:

Днес в x:

Депутатски коли возели котки. Преглед на националния печат

24 Часа": АЕЦ "Белене" спира, твърди чужд вестник

Изграждането на АЕЦ "Белене" ще спре, а решението за това ще бъде обявено идната седмица от българското правителство. Това твърди в последния си брой германското издание на "Файненшъл таймс", като се позовава на анонимен енергиен източник.

Стандарт": Депутатски коли возели котки

Дори домашните любимци на тройната коалиция са били с привилегии. Депутатски кучета и котки масово се возели в лимузините на парламента, научи "Стандарт".

Стандарт": Дянков уволни шефовете на данъчните в Пловдив

Заповедите за уволнение на двама данъчни шефове в Пловдив връчи министърът на финансите Симеон Дянков. Освободен е директорът на териториалната дирекция НАП Пловдив Николай Брънчев и шефът на дирекция "Обжалвания и управление на изпълнението" (ОУИ) Георги Търновалийски, информира „Стандарт".

Дума": Ваньо Танов: Ще падат глави на корумпирани митничари

 Ако се окаже, че има шефове на митници, които са покровителствали контрабандни канали, те ще бъдат освободени от длъжност. Заканата отправи вчера новият директор на Агенция "Митници" Ваньо Танов. Той бе в Пловдив и имаше среща с ръководствата на регионалните митнически дирекции.

„Стандарт": Сменят шефовете на здравната каса

 До края на годината директорът и управителният съвет на НЗОК ще бъдат сменени. Това прогнозира пред "Стандарт" председателят на здравната комисия Лъчезар Иванов (ГЕРБ). Той уточни, че управляващото мнозинство обмисля радикални промени в структурата на институцията.

Труд": 50% от къщите в Шабла с щети от земетресението

 Щети от земетресението на 5 август на територията на Община Шабла има върху около 50 % от сградния фонд, пише „Труд"./

 „Новинар":  Бащата на Мануела с присъда като Стависки

 Две години и половина условно с 5-годишен изпитателен срок получи вчера бащата на Мануела - Красимир Горсов, от Софийския районен съд за теглените суми от сметките й, проиграни в хазартни игри. Същата присъда получи и причинилият катастрофата, в която пострада Мануела - световният шампион Максим Стависки, припомня вестникът.

Труд": НСИ: Пак вярваме, че ще се оправим

 Българинът вече е по-склонен да купува коли, имоти или битова техника. Това показват данни на Националния статистически институт (НСИ), обявени вчера.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини