От х:

Днес в x:

Услугите на Google се сринаха за повече от час

Множество услуги на Google са паднали, сочат съобщения от различни краища на света. Gmail, YouTube, Google Drive, Google Docs, Maps, Adwords и Adsense, Google Pay, Google Home, Nest и Chromecast на Google работят с прекъсвания, съобщават стотици доклади от цяла Европа , САЩ, Канада, Индия, Южна Африка, страни от Централна и Южна Америка, Австралия и вероятно и другаде.

Индикаторите, които следят работата на сайтовете, показват големи спадове на услугите, започнали от около 11.30 ч. по Гринуич (13:30 българско време.

Изглежда, че услугите започват да се възстановяват, но с някои проблеми, като например адресната лента в Gmail не работи правилно. 

Като цяло днес изглежда, че огромен набор от услуги на Google са били засегнати в течение на около час. Този час се случи във време за бизнес операции на множество пазари, което доведе до лек спад в търговията за компанията майка Alphabet.

Това е и тревожно напомняне за това колко далеч достига Google и колко от нашите услуги - работа, развлечения и домашни / комунални услуги, са свързани с един патентован доставчик.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини