От х:

Днес в x:

12 °C

Джони Деп зад решетките

2020 година не върви никак добре за Джони Деп. Освен че всички проекти, в които участва първоначално бяха спрени заради пандемията от коронавирус, актьорът попадна и в съдебна война не само срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, но и срещу таблоида Sun, който го нарича „бияч на съпруги“. Деп заведе срещу изданието дело за клевета, което обаче той загуби. Последва ефекта на доминото, като актьорът беше уволнен от поредицата „Фантастични животни“, а според много експерти, с кариерата му в Холивуд вече е свършено.

Въпреки че Джони обеща да обжалва решението на съда, той може да загуби отново и дори да се наложи да плати обезщетение на бившата си съпруга. И докато някои от нас биха приели тези събития с наведена глава, то актьорът успя да се пошегува с тях и да покаже, че в него има повече от Джак Спароу, отколкото си мислехме.

В събота, 57-годишната звезда получи награда от полския фестивал „EnergaCamerimage“, а снимката със статуетката беше изключително интересна за феновете. Джони позира от затвора, като в едната си ръка държи наградата и гордо се усмихва към камерата. Заради продължаващата пандемия актьорът не успя да присъства лично на церемонията и получи статуетката на Бахамите, където се намира в момента.

Филмовият фестивал, който е отдаден на изкуството на киното и създателите му, награди Деп като актьор с уникално визуално усещане. Филмът му „Minamata“ беше последният проект, който се показа на събитието. В благодарствената си реч Джони заяви, че се чувства горд и радостен да получи такава награда, отбелязвайки че е работил с много филмови творци през дългата си кариера.

„Връзката между актьора и твореца е ключова. Може дори да се каже, че тя е най-важната, имайки предвид, че киното, повече от всичко, е визуално изкуство“, пише Деп в писмото си до фестивала.

От „EnergaCamerimge“ пък изразиха своето възхищение от актьора и заявиха, че той си е заслужил репутацията на хамелеон, който е способен да се справи с почти всичко, което сценаристи, режисьори, дизайнери и гримьори му възложат.

„С невероятните си изпълнения на екран, Джони Деп е успял да зарадва няколко поколения от киномани“

Въпреки че загуби делото срещу таблоида Sun в Лондон, актьорът ще се бори за правата си в Америка. Там той е подал иск за 40 млн. долара срещу Амбър Хърд.

Източник: Tialoto

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
24 яну 2021
Последни новини