От х:

Днес в x:

Ловци на вируси по NG през ноември

ЛОВЦИ НА ВИРУСИ (1 еп. x 60 мин.) 
Неделя, 22 ноември @ 22:00 ч.
Премиера през ноември

Докато светът е обхванат от продължаващата криза, свързана с COVID-19, не е лесно да си представим какво крие бъдещето. Хората, които са на фронтовата линия в науката, обаче знаят, че голямото предизвикателство може би все още предстои.

Какво можем да направим, за да предотвратим следваща зараза, преди да е станало твърде късно? Изследователи по цял свят са в надпревара с времето, за да сторят именно това. Техните усилия представляват най-важната научна мисия на цяло едно поколение. „Ловци на вируси“ ще разкрие неподправените и смразяващи истории на онези смели учени, които в момента се опитват да идентифицират поредицата от събития, които могат да причинят следващата глобална пандемия.

Епидемиологът, еколог и член на National Geographic Кристофър Голдън е на мисия да сглоби парченцата от пъзела, обхващащ култура, болести и околна среда, за да открие моделите, които причиняват глобални здравни кризи. Чуждестранният кореспондент на ABC News Джеймс Лонгман става пряк свидетел на опустошителните последствия от COVID-19 в глобален мащаб и ще използва своя изследователски опит, за да намери отговорите на неотложните въпроси, за които обществото копнее. Голдън и Лонгман ще предприемат едно епично пътешествие през континентите, за да се срещнат със смелите учени, които полагат усилия не само да разберат и спрат епидемията от COVID-19, но и да предотвратят следващата смъртоносна пандемия.

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ПАРАДАЙС (1 еп. x 120 мин.) 
Неделя, 8  ноември @ 22:00 ч.
Премиера през ноември
Сутринта на 8 ноември 2018 г. опустошителна огнена буря поглъща живописния град Парадайс, Калифорния. Преди да бъде потушен, пожарът отнема живота на 85 души, принуждава 50 хиляди жители да напуснат града и унищожава 95% от сградите. Това е най-опустошителният пожар в САЩ за последните 100 години и най-тежкият в историята на Калифорния. Филмът на режисьора Рон Хауърд и продуцента Брайън Грейзър, носители на „Оскар“, представя една затрогваща история за издръжливост в лицето на една опустошителна трагедията. Една общност, сполетяна от бедствие, се обединява, за да възстанови изгубеното и да го претвори в нова визия за бъдещето.

ХАРД ДИСКЪТ НА БИН ЛАДЕН (1 еп. x 60 мин.) 
Вторник, 17 ноември @ 22:00 ч.
Премиера през ноември
Наскоро разсекретени хард дискове от укритието, където е убит Осама бин Ладен, предоставят един нов поглед към неговия личен живот.

КРАЛИЦАТА (1 еп. x 60 мин.) 
Неделя, 15 ноември @ 22:00 ч.
Премиера през ноември
В тази биография на кралица Елизабет II 1895 Films използва цяла съкровищница от нечувани досега интервюта с десетки хора, познавали лично кралицата, които разказват историята на нейния живот. Този подход, съчетан с детайлно анализирани архивни кадри, ни поставя в стаята, редом с кралица Елизабет II, по време на най-важните събития и изпитания в историята на Британската монархия.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини