От х:

Днес в x:

9 °C

Акцентите по FOX през октомври

Живите мъртви, сезон 10, епизод 16 – „Сигурна гибел“
5 октомври 2020 г., понеделник @ 22:55 ч.
Премиера за България

„Живите мъртви“ се завръща през октомври с дългоочаквания епизод 16 – „Сигурна гибел“. Този напрегнат и опустошителен сезон продължава след смъртта на лидера на Шептящите, Алфа (Саманта Мортън). Бета (Райън Хърст), втори в ранговете и дясна ръка на Алфа, трябва да поеме командването и да поведе Шептящите по пътя им напред. Когато е провъзгласен за водач, той се бори с отговорността и разкрива тайни от миналото си.  

Арън и Oлдън проследяват ордата в бавното им пътешествие до Оушънсайд и се изправят пред опасно премеждие, от което е малко вероятно да се измъкнат. След като са разкрити, Шептящите ги обграждат, а страховитата орда е все по-близо.

Пригответе се за един невероятен епизод на „Живите мъртви“, с който апокалиптичната поредица продължава.

Некст
От 28 октомври 2020 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България 

Некст е динамичен и базиран на фактология трилър, в който са вплетени някои от най-новите проучвания в сферата на изкуствения интелект. Сериалът ни представя гениален, но параноичен бивш директор на технологична компания. Той обединява сили с агент от Департамента за вътрешна киберсигурност и нейния екип, за да спре първата световна криза, свързана с подобна технология – появата на неконтролируем изкуствен интелект, който има способността постоянно да се самоусъвършенства.

В ролите:
Джон Слатъри като Пол Лебланк
Фернанда Андраде като специален агент Салазар
Джейсън Бътлър Харнър като Тед Лебланк
и др. 

Пъстро семейство
От 6 октомври 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България 

Сериалът проследява спомените на Рейнбоу Джонсън, която израства в смесено семейство през 80-те години на 20 век и постоянните дилеми, с които се сблъскват, по отношение на това дали трябва да се асимилират или да останат верни на себе си. Родителите на Боу, Пол и Алиша, решават да се преместят от хипарска комуна в модерните тогава предградия, за да осигурят по-добър живот за семейството. Докато родителите ѝ се изправят пред предизвикателствата на новия живот, Боу и нейните братя и сестри се ориентират в традиционното училище. 
Тази семейна сага показва предизвикателствата на това да откриеш своята идентичност, докато останалия свят не може да прецени къде всъщност принадлежиш.

В ролите:
Тика Съмптър като Алиша Джонсън 
Марк-Пол Госелар като Пол Джонсън 
и др.

Чикаго, сезон 3 
От 3 октомври 2020 г., събота @ 23:40 ч.
Премиера за България

В един обикновен ден в южната част на Чикаго деца се приготвят за училище, техните родителите отиват на работа, младите се опитват да изкарват прехраната си някак, а по-възрастните обитатели на квартала наблюдават всичко от своите веранди. В този суров квартал ежедневно дебнат истински опасности, които могат да смачкат всяка мечта, а най-дребното решение може да има смъртоносни последици. Сериалът проследява живота на група местни младежи, свързани от една случайност, които се сплотяват в търсене на близост и спасение.

В ролите:
Джейкъб Латимор като Емет
Алекс Хибърт като Кевин
Йолонда Рос като Джейда
и др.

Семейство Симпсън, сезон 29

От 24 октомври 2020 г., събота – неделя @ 13:00 ч.
Премиера за България

Комедиен анимационен сериал за едно работническо семейство.

В ролите:
Дан Кастеланета като Хоумър Симпсън

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини