От х:

Днес в x:

Ранени и блъснати след катастрофи през уикенда

Три катастрофи отчитат през почивните дни от полицейските участъци в Смолянска област. За щастие при инцидентите няма тежко ранени или загинали хора. 

На 19.09.2020 г. около 13:00 ч. в местността "Елница", землище на гр.Девин на черен горски път в посока към гр.Девин е възникнало пътно-транспортно произшествие с леко ранени участници в движението. Лек автомобил марка и модел "Сузуки Витара" със софийска регистрация, собственост на 68-годишна жена от гр.София, управляван от В.И. на 63 години от гр.Девин, губи контрол над автомобила по стръмен наклон при спускане, излиза от пътя и се удря в дърво. В следствие на удара са леко ранени пътниците 68-годишен мъж от гр.Девин - с охлузна рана на главата и 85-годишен мъж - с разкъсно - контузна рана на главата. Пострадалите са посетили ФСМП-Девин. По-възрастният мъж е транспортиран от екип на ФСМП-Девин за медицински преглед в МБАЛ "д-р Братан Шукеров" АД гр.Смолян, след което е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

На 19.09.2020г. около 16:55ч. на път III-8606, при км.4+000/гр.Рудозем-с.Елховец-с.Пловдивци/ е възникнало пътно-транспортно произшествие с леко ранен участник в движението. Лек автомобил марка и модел "Киа Авела Делта" с пловдивска регистрация, управляван от 18-годишната Е.К. от с.Елховец, на излизане от лява крива от пътното платно за движение, водачът губи контрол, излиза в дясно от платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Ранена е 18-годишна жена, която е с изкълчена лява тазобедрена става, без опасност за живота. Пострадалата е настанена в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД гр.Смолян за наблюдение и лечение. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

На 19.09.2020г. в 11:30ч. в гр.Смолян на бул.“България“ №86, на подход за магазин е възникнало пътно-транспортно произшествие с леко ранен участник в движението. Товарен автомобил марка и модел „Пежо Боксер“ със смолянска регистрация, собственост на фирма частна фирма и управляван от 42-годишния Р.Р. от с.Могилица, общ.Смолян, при движение на заден ход блъска 66-годишна жена от гр.Пловдив. Пострадалата е получила контузии на десен глезен и дясна китка, както и охлузно-контузни рани по главата, прегледана е в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД гр.Смолян и е освободена за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини