От х:

Днес в x:

Петима пострадаха при катастрофа до с.Патица, автомобил се обърна по таван

На 03.09.2020 г. около 23 часа, на път в района на разклона за с.Патица, лек автомобил нарушил правилата за движение, при което блъснал движещ се в лентата за насрещно движение лек автомобил. Вследствие на удара, едното МПС се напуснало пътното платно и се обърнало по таван. При ПТП са пострадали 5 граждани, транспортирани в ЦСМП. Служители на РСПБЗН са обезопасили района и двата автомобила.

На територията на област Кърджали са възникнали 2 пожара, ликвидирани от служители на РСПБЗН Кърджали и РСПАБ Крумовград. В с.Вранско е възникнал пожар в помощна пристройка при който са изгорели 2 дивана. При пожар в гора край с.Черноочене са изгорели сухи треви и низова растителност. При пожарите не са пострадали граждани. Причините са небрежност при боравене с открит огън.

В РУ Кърджали е образувано досъдебно производство срещу двама жители на областния град, които на 04.09.2020 г. пред търговски обект в града, причинили на телесна повреда на техен съгражданин нанасяйки му удари. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини