От х:

Днес в x:

Повече от 100 учени ще се включат с доклади в конференцията "Еволюция срещу революция" в Русе

Повече от 100 специалисти - научни работници, преподаватели, изследователи и докторанти, от университети и научни институти в България, Русия, Македония, Косово, Румъния, Сърбия и Италия ще се включат с доклади в международната научна конференция "Еволюция срещу революция или за моделите на развитие". Форумът ще се състои на 17 септември тази година в Русе. Това съобщиха от Регионалната библиотека "Любен Каравелов" в крайдунавския град, която е организатор на форума.

Седмото издание на конференцията събира специалисти от различни области на знанието. Целта е да се интерпретират различни гледни точки за еволюционните и революционните процеси в обществото и моделите на развитие в науката, културата, социума, както и различните теории, учения, доктрини, които имат важна обществено значима стойност и последствия в миналото и днес.

Съорганизатори на конференцията са Университетската болница "Канев" в Русе и Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев" в Пловдив.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини