От х:

Днес в x:

Внезапно ни напусна общественикът Божидар Стоянов

Внезапно ни напусна общественикът Божидар Стоянов. Смъртта го покоси във водите на Черно море. Четиридесет и две годишният Стоянов бе популярен с успешния си мандат като общински съветник от Коалиция за България. Дълго време той ръководеше местната структура на Българската комунистическа партия. Това не му пречеше да има приятели сред широк спектър от политически фигури.

Кърджалийци ще го запомнят с неговия позитивизъм и лъчезарна усмивка.

Редакцията на сайта Кърджали бг вести изказва съболезнования на близките му.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    За
    ЗАПОЗНАТ
    5 -1
    19:59, 26 авг 2020
    Дьлбок поклон пред Божо! Беше човек с мнение! Не можа да угоди на чернилката около багдасара, Кючуков също го депресираше, милан го изправяше пред другарски съд и му четеше конско. Понеже са заедно и с хората на *********, не можа да угоди и на тях. Достойно! Спи спокойно!
  • 2
    Ан
    Анонимен
    4 0
    23:57, 26 авг 2020
    Шайката начело багдасаров го ТОРМОЗЕШЕ през цялото време на мандат като съветник, греха му беше, че имаше свободен дух и свобода в мисленето. Не се склони да се подчинява на мафията на Пеевски и на дивотиите на милко багдасаров заедно с тях. Не предаде кърджалийците на хората на Делян, както го правят м. багдасаров, г. кючуков и м. милан. Спи спокойно Божо! Поклон!
  • 3
    Ка
    Камен
    3 0
    00:12, 27 авг 2020
    Багдасара го репресираше директно и индиректно, защото отстояваше интересите на кърджалийци пред местните дерибейи! Затова не пожела втори мандат! Почивай в мир Божо!
  • 4
    Къ
    Кърджалиец
    2 -1
    12:08, 27 авг 2020
    Най-сетне трябва да се потърси морална и друга отговорност от местния феодал багдасара за упражняване на репресивни действия спрямо инакомислещите. ОСТАВКА! ОСТАВКА! Да има справедливост, да спи спокойно Божидар!
  • 5
    Къ
    Кърджалийка
    0 0
    21:53, 27 авг 2020
    Прекрасен човек! Поклон, почивай в мир Божидаре!
Последни новини