От х:

Днес в x:

BMW Гран купе 2 официално излиза на пътя

Изображение 1 от 3

  С първото BMW Серия 2 Гран купе (среден разход на гориво: 7.1–4.2 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 162–110 г/км) BMW въвежда наложилата се успешно в по-високите автомобилни класове концепция на купе с четири врати за пръв път и в премиум компактния сегмент. Екстравагантната алтернатива на класическите седани поставя акценти по отношение на индивидуалността, естетиката и емоционалността и ги комбинира с иновативно управление и свързаност, висока пригоденост за всекидневието, както и типичната за BMW динамика на управлението.

  BMW Серия 2 Гран купе ще се продава по целия свят и като екстровертно купе с 4 врати предлага особено вълнуващ достъп до продуктовото портфолио на BMW. Автомобилът разполага с идеалните предпоставки да въодушеви нови, ориентирани към дизайна целеви групи от градовете с типичната за марката радост от шофирането и е атрактивно обогатяване на гамата най-вече за пазарите с висок афинитет на клиентите към триобемните каросерии.

  Базовите цени в Германия ще са 31 950 евро за BMW 218i (среден разход на гориво: 5.7–5.0 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 131–114 г/км), 39 900 евро за BMW 220d (среден разход на гориво: 4.5–4.2 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 119–110 г/км) и 51 900 евро за върховия модел BMW M235i xDrive (среден разход на гориво: 7.1–6.7 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 162–153 г/км).

  Също като купетата с четири врати на BMW Серия 6, BMW Серия 4 и BMW Серия 8 и BMW Серия 2 Гран купе демонстрира висока ориентация към дизайна със спортни и емоционални линии, прозорци без рамки на страничните врати и особено изразително, екстровертно излъчване. Тя е съчетана с висока пригодност за всекидневието и много добро предлагане на място в интериора, както и голям багажник.

  В тон със спортно-динамичното излъчване BMW Серия 2 Гран купе е и стандарт по отношение на динамиката на управлението в своя клас. В основата на това е модерната архитектура на BMW с предно задвижване, която BMW Серия 2 Гран купе споделя с новото BMW Серия 1 заедно с множество технологични разработки.

  С модерното си окачване и иновативните системи купето с четири врати поставя стандартите по отношение на динамиката на управлението и пъргавината и е перфектният избор за млади целеви групи от градовете, които обръщат голямо внимание на спортния дух, най-модерната свързаност и доброто предлагане на място. BMW M235i xDrive серийно се оборудва със задвижване на четирите колела BMW xDrive.

  Източник: hicomm.bg

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 15.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Денят е подходящ за разтоварване и почивка. Ако все пак ангажиментите ви притискат, постарайте се да се освободите поне вечерта. Ваши приятели са ви приготвили забавна изненада. Приемете всичко с чувство за хумор и не им се сърдете.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Близките ви изпитват затруднения, които може да разрешите. Не се колебайте да го направите, заслужили са това ваше внимание. Спокойствието, което внасяте ще бъде полезно. Наред с всичко случващо се имате да свършите и доста лични неща. Финансови пропуски могат да ви създадат напрежение, но ще ги преодолеете бързо.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще успеете да постигнете съгласие с близките си по належащ въпрос. Хубавото в случая е, че окончателно ще успеете да разрешите споровете и то удовлетворително за всички. Имате нужда от повече физически натоварвания. Ще ви се отразят много тонизиращо и ще ви помогнат да се заредите с нови сили.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нуждата ви от разнообразие ще ви изведе навън. Ако и околните мислят така, толкова по – добре. Ще се получи истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са нещо обтегнати, но можете да промените това, като станете по-нежни и любящи. В противен случай рискувате да не получите очакваното внимание.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Може би прекалено много се доверявате на обещание от ваш познат. Имайте предвид, че е много вероятно в последния момент той да бъде възпрепятстван. Задължително си осигурете резервен вариант. Денят не е подходящ за поемането на каквито и да било рискове. Колкото и да сте уверени в успеха си, изчакайте. Шансът да се натъкнете на непреодолими трудности е много голям.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Направете деня еднакво приятен за близките си хора. Екскурзия би ви се отразила чудесно, зареждайки ви с впечатления и емоции. Овациите ще са за вас. Нужна ви и повече енергия за предстоящата седмица. Делова среща ще стане причина за нова насока на интересите ви.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отегчени и уморени се нуждаете от повече време за размисъл и глътка отдих. В подкрепа на желанията си би било добре да разнообразите времето си със занимания, които ви успокояват и носят духовна наслада. Близките ви услужливо ще поемат част от работата ви по дома, за да не ви натоварват допълнително.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Любим човек ще ви помогне да се справите по-леко с проблемите ви днес и наведе на по-приятни мисли. Заедно ще планирате следващите дни, насищайки ги с пътувания и повече време за отдих. Многочасовата ви заетост през последните дни е причина за възникване на въпроси, чиито отговори се губят в пространството някъде около вас...
  15 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За вашето настроение и добро самочувствие е от особена важност средата в която общувате. Затова се погрижете за обкръжението си, подберете си хора сходни по интелект и чувство за хумор. Нуждаете се от разнообразие в интимния живот.
  15 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Добре се справяте в конфликтните ситуации днес. Няма да е чудно, ако се наложи да станете арбитър при спор. Приемете симпатията на околните без излишно да се главозамайвате. Подгответе се да приложите тази си дипломатичност и у дома, където нещата не са чак до там тихи и спокойни. Сигурно е, че носите успокоение на хората, с които общувате.
  15 авг 2020
  Последни новини