От х:

Днес в x:

С какво iPhone 12 ще е по-различен от iPhone 11

Само преди дни Apple представи новия iPhone SE - бюджетното си предложение за всички, които искат да ползват смартфон с iOS, но не и да дават голяма сума пари за него. Истинските фенове на марката обаче са все така в очакване на iPhone 12, който трябва да излезе през есента.

Докато обаче дойде време за него, информацията за това какво да очакваме не спира. Появиха се и нови снимки, които ни дават представа как най-вероятно ще изглежда iPhone 12.

За разлика от iPhone 11, тук имаме връщане към по-дебела рамка на корпуса, която го кара да прилича невероятно много на умалена версия на последния iPad.

И макар по-грубоватият дизайн да кара неръждаемата стомана да изпъква на фона на закаленото стъкло на гърба, iPhone 12 ще е с милиметър по-тънък от предшественика си, твърди Tom's Guide, позовавайки се на Svetapple.

Ночът в горната част на дисплея, върху който е разположена камерата, си остава, но е с по-малък размер. Ще имаме възможност за избор между три размера на дисплея, от които зависи и големината на устройството - 5.4" (iPhone 12), 6.1" (iPhone 12 и iPhone 12 Pro) и 6.7" (iPhone 12 Pro Max).

Цветовите варианти също ще са малко по-различни, като имаме избор между бяло, графитено сиво, тъмносиньо и тъмнозелено.

Друга основна разлика между новия модел на Apple и предшественика му е, че очакваният през есента ще е първият с 5G свързаност. 

Най-голямата изненада обаче идва на гърба на iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. Там виждаме не три, а четири камери. Слуховете са, че четвъртият сензор всъщност е LiDAR скенера, който вече видяхме в iPad Pro.

С помощта на лазер той измерва разстоянията между обектите и ни гарантира по-добро качество на снимките и видеата. Той позволява и работа с новите приложения за добавена реалност.

Всичко дотук звучи страхотно, но по последна информация Apple може да забави премиерата на iPhone 12 с няколко месеца. Възможно е и да трябва да изчакаме малко повече поне за 6,7-инчовия модел на фона на пандемията, спада в продажбите и затруднения работен процес.

Вижте тази публикация в Instagram.

iPhone 12 pro #newiphone #iphone12#apple

Публикация, споделена от @ apple____leaks на

Вижте тази публикация в Instagram.

The iPhone 12 design will be stunning From @iphone_lov_er

Публикация, споделена от Apple Design Hub (@appledesignhub) на

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кл
    клиент на А1
    0 0
    16:47, 12 май 2020
    понастоящем А1 рекетира клиентите си при плащане на услугите като им взема по 2 лева дарение без правно основание. клиента е титуляр на сметката и той решава. Ако оператора иска да прави дарение да не го прави на чужд гръб и после да се тупа че е осигурил еди каква си помощ.РЕКЕТЬОРИ
Последни новини