От х:

Днес в x:

“The Mandalorian” сезон 2 с първи снимки зад кулисите

Това бе всичко! Снимките на "The Mandalorian" сезон 2 успя да приключи в седмицата, в която света изпадна в карантина. Премиерата на новия сезон е тази есен по Disney +! Новини за предстоящата история няма, но има първи кадри от снимачната площадка, които биха могли да ни подскажат нещичко.

Първа е Джина Карано, която изпълнява ролята на Кара Дюн. Тя сподели снимка на своята героиня- бивш Shock Trooper превърнал се в ловец на глави- за да отбележи края на продукцията. Това потвърждава, че ще видим още от нея в новия сезон и най-вероятно ще пресече пътя на Мандо и Бебе Йода. Снимката показва Кара Дюн седнала на рампа на космически кораб, със следния текст към него:

Това е всичко от Сезон 2. Абсолютно обичам тази работа и хората в нея.

Операторът на сериала, Баз Айдойн също сподели снимка в профила си в Instagram, за да ознаменува края на продукцията. Неговата снимка е просто клапа, която не разкрива много. Нo, от нея научаваме, че създателят на „The Clone Wars“ и „Rebels“, Дейв Филони се е върнал за да режисира поне един епизод в предстоящия сезон 2. Той вече има режисьорски опит с един от епизодите на сезон 1.

Джанкарло Еспозито ще се завърне в ролята на Моф Гидиън. Последно го видяхме с дългоочаквания Darksaber. Актьора вече сподели, че ще видим изключителни битки със светлинни мечове в сезон 2. За разлика от всичко останало от света на Междузвездни войни, тук фокусът върху силата бе много малък.

 "The Mandalorian" сезон 2 се очаква да стартира по Disney + през Октомври 2020г.

Източник: cineboom

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини