От х:

Днес в x:

Две дами с огромни сърца помагат на деца в нужда да изживеят един от най-щастливите мигове - абитуриентския си бал

Изображение 1 от 2

    "Да помогнем на един абитуриент!" е благотворителната кауза, която вече втора година вдъхновява Татяна Игнатова и Емилия Кацарова от Смолян. Двете дами притежават Халоцентър "Афродита" и възприемат клиентите си по-скоро като приятели. Стремят се да помагат за здравето и усещането им да се чувстват релаксирани, оздравени, красиви. Оттам спонтанно идва и желанието им да се грижат за ближния, да помагат дори на непознати хора. И когато разбират за благотворителната кауза, чийто инициатор е Теменужка Караджова, се включват в нея без дори да се замислят. През миналата година, със събраните от тях средства едно дете има своя истински абитуриентски бал. А дори остават пари, които те даряват на майка в нужда, която сама отглежда детето си.
    Сега отново започват кампания. Този път трябва да се съберат средства за абитуриентския бал на три деца от Смолян. За тази кауза вече имаше благотворителен коледен концерт, но тогава са се събрали едва 1000 лева. А за бала - тоалети, прически, куверти, изпращания, са необходими около 2000. И Татяна и Емилия се нагърбват с набавянето на тези средства. В Халоцентър "Афродита" вече е поставена кутия за дарения. Предвиждат и специален ден на отворените врати, когато всички средства от посещенията на солната стая ще бъдат предоставени за каузата. "Така всеки един допринесъл за своето лично здраве, уют, спокойствие и релакс, същевременно помага и на децата", казва Татяна Игнатова. Освен трите деца от Смолян, за които искат да се погрижат, кампанията иска да облече и абитуриентите от два дома за деца в неравностойно положение в Хасково и Пазарджик. За тях се събират тоалети.
    Ако искате да дарите средства, можете да го направите в Халоцентър "Афродита" в Смолян. Или да потърсите двете дами с огромни сърца на фейсбукстраницата на Халоцентъра, за да разберете как да помогнете на един абитуриент.

    Величка Петкова
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини