От х:

Днес в x:

Две дами с огромни сърца помагат на деца в нужда да изживеят един от най-щастливите мигове - абитуриентския си бал

Изображение 1 от 2

  "Да помогнем на един абитуриент!" е благотворителната кауза, която вече втора година вдъхновява Татяна Игнатова и Емилия Кацарова от Смолян. Двете дами притежават Халоцентър "Афродита" и възприемат клиентите си по-скоро като приятели. Стремят се да помагат за здравето и усещането им да се чувстват релаксирани, оздравени, красиви. Оттам спонтанно идва и желанието им да се грижат за ближния, да помагат дори на непознати хора. И когато разбират за благотворителната кауза, чийто инициатор е Теменужка Караджова, се включват в нея без дори да се замислят. През миналата година, със събраните от тях средства едно дете има своя истински абитуриентски бал. А дори остават пари, които те даряват на майка в нужда, която сама отглежда детето си.
  Сега отново започват кампания. Този път трябва да се съберат средства за абитуриентския бал на три деца от Смолян. За тази кауза вече имаше благотворителен коледен концерт, но тогава са се събрали едва 1000 лева. А за бала - тоалети, прически, куверти, изпращания, са необходими около 2000. И Татяна и Емилия се нагърбват с набавянето на тези средства. В Халоцентър "Афродита" вече е поставена кутия за дарения. Предвиждат и специален ден на отворените врати, когато всички средства от посещенията на солната стая ще бъдат предоставени за каузата. "Така всеки един допринесъл за своето лично здраве, уют, спокойствие и релакс, същевременно помага и на децата", казва Татяна Игнатова. Освен трите деца от Смолян, за които искат да се погрижат, кампанията иска да облече и абитуриентите от два дома за деца в неравностойно положение в Хасково и Пазарджик. За тях се събират тоалети.
  Ако искате да дарите средства, можете да го направите в Халоцентър "Афродита" в Смолян. Или да потърсите двете дами с огромни сърца на фейсбукстраницата на Халоцентъра, за да разберете как да помогнете на един абитуриент.

  Величка Петкова
   

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 03.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
  03 апр 2020
  Последни новини