От х:

Днес в x:

Благотворителна изложба-базар „Бъдеще за Михаела" откриват димитровградски творци

С изложба-базар в Димитровград продължава благотворителната кампания „Бъдеще за Михаела" в помощ на 7-годишното момиченце, което се нуждае от скъпо и непосилно финансово за семейството лечение. Със съдействието на Клуба на дейците на културата, димитровградски художници организират в зала „Асен Крайшников" изложба-базар, която ще бъде открита на 16 януари, четвъртък, от 18 ч. и ще остане 3 дни - в петък и събота от 10 до 17 ч.

Експозицията ще включва творби на изящното и приложно изкуство, ръчно изработени картички, дърворезби и др., като цените ще бъдат от 10 до 100 лв., а събраните от продажбата средства ще са изцяло за лечението на детето, което е с диагноза Сарком на Юинг.

Със свои работи в изложбата ще участват и детските школи по изобразително изкуство „Колорит", с ръководител Калина Дечкова и по керамика, водена от скулптора Гроздан Грозев.

За откриването на изложбата „Бъдеще за Михаела" в залата ще бъде поставена и кутия за дарения, съобщават организаторите. И призовават ценители и хората с добри и щедри сърца на 16 януари, от 18 ч., в зала „Асен Крайшников" на КДК-Димитровград.   

Дарителска сметка:

Уни кредит Булбанк, клон Димитровград

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45  

BIC UNCR BG SF

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини