От х:

Днес в x:

Неофициално видео показва как вероятно ще изглежда iPhone 11

Определено сме в сезона на течовете, особено сега, когато предстои iPhone 11 да бъде представен след две или три седмици, и интернет пространството е пълно със слухове и спекулации за параметрите на следващия флагман на Apple.

Днес се появи ново видео, показващо как вероятно ще изглежда iPhone 11. Моделите, които виждате във видеоклипа на Concepts iPhone, както можете да се досетите и от заглавието, не са реални мостри на iPhone, но изграждат предварителен макетен модел въз основа на всичко, което е изтекло до момента за устройството. И вероятно ще са доста близки до действителността.

Според BGR, макетните модели имат няколко грешки: те не показват актуализирания кръгъл превключвател за нивото на звука, а зоната около лещите на камерата, не съответства с цветовете в останалата част на задния панел.

Показани за версиите на телефона в бяло и розово злато, а също така има и снимка как може би ще изглеждат калъфите за iPhone 11 – заради актуализацията на модула на задната камера, няма да можете да използвате настоящия си калъф.

Какво знаем до момента?

Въз основа на слуховете, които чувахме до сега, гамата на iPhone 11 ще включва два модела „Pro“, както и наследник мини версията iPhone XR. Двата апарата от по-висок клас, ще имат задни камери с три обектива, както можете да видите във видеото по-горе.

Този допълнителен обектив означава повече фотографски възможности и трикове, с подобрен HDR режим и снимки с по-широк ъгъл. Очевидно те могат да съответстват на качество на изображения заснети с DSLR фотоапарат.

Все повече се говори и за поддръжката на стилуса Apple Pencil за iPhone, за която се носят слухове от момента на появата на Apple Pencil. Тази година може би ще я видим в употреба. Припомняме, че в презентациите си, легендарният Стив Джобс, винаги когато беше питан кога и дали възнамерява да видим поддръжка и работа със стилус в iPhone, той отговаряше, „Това е най-кошмарното нещо, което някой може да измисли да въведе в смартфон.“

След официалното представяне на iPhone във вторник, 10 септември, не ни остава да чакаме дълго, за да разберем какво точно ново ще представи Apple.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини