От х:

Днес в x:

Скара и вода до 1.50 лв., заковаха таван на цените за Събора на Рожен

Изображение 1 от 2

    Таз игодина за Рожен сложиха таван на цените на най-консумираните продукти на всеки събор, след като на последното издание на Роженския събор през 2016г, хората бяха възмутени от надутите цени на скарата и бирата по капанчетата на поляните.

    Таван на Напитки, скара и хляб вече имат максимален праг и за Събора на Народното творчество и животновъдство, който отново ще с епроведе в дните 19-21 юли 2019г., те не могат да надвишават определените от организаторите. Петте от най-търсените продукта ще са регурилани от организаторите, които фиксират максималната цена в заведенията на територията на събора и обещават стриктно да се следи за спазването им.

    ✅ кебапче, кюфте и 500 ml вода - до 1,50 лв./брой; 
    ✅ наливната бира - до 2,50 лв. 
    ✅ пържени картофи - до 3,00 лв.

    Сигнали за констатирани несъответствия ще могат да се подават до организаторите на събора Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето“ на тел: 0887 070405

    Менютата и цените на храните на всяко заведение ще бъдат предварително обявени в сайта на събитието www.rozhen.bg, както и на терен във всеки ресторант в дните от 19-ти до 21-ви юли.

    В дните на събора посетителите могат свободно да си направят пикник на Роженските поляни с донесена от тях храна и напитки, уточняват още от Сдружението организатор.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини