От х:

Днес в x:

22 °C

Хасковлии: Вода се лее в "Орфей", разкалва пространството пред блок

  За теч на вода пред блок 28 в хасковския квартал "Орфей" сигнализираха читатели на Haskovo.net. Според живеещите в блока аварията е от две-три седмици.

  "Водата се лее по асфалта пред блока, всичко е в кал и няма откъде да се минава. В случая това е загуба на питейна вода", коментираха живеещите в квартала.

  В района тече облагородяване на междублоковото пространство, изпълнявано от частна фирма по договор с община Хасково. "В проекта е включена подмяна на водопроводната мрежа и аварията се намира в новоподменения участък. Тъй като обектът не е издаден на възложителя - община Хасково и ангажимент за отстраняване на повредата има фирмата-изпълнител", казаха от ВиК-Хасково.

  "От частното дружество разкопаха участъка в края на миналата седмица, но повредата така и не бе открита и отстранена", казаха от водното дружество.

  От община Хасково заявиха, че ще направят проверка с цел отстраняване на проблема.

  По-късно от кметството заявиха, че аварията е на ВиК-Хасково според ръководителя на проекта за реконструкция и уточниха, че тази част отдавна е приключена и приета от ВиК-Хасково.

  Управителят на ВиК-Хасково инж. Тодор Марков беше категоричен, че строителният обект няма издаден "акт 16" и не е въведен в експлоатация.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ри
   риос
   6 -4
   14:28, 7 юни 2019
   Ама този нагарков още ли е директор ????
  • 2
   Оо
   ооо
   9 0
   15:07, 7 юни 2019
   Ама нека се лее, а ние ще плащаме...луда работа!
  • 3
   Ви
   ВиК
   14 -2
   15:34, 7 юни 2019
   Ами то в дружеството няма кой да прави аварите. Освен Марков да прати двете секретари. Ама те пък имат много работа.
   • Ня
    Някой
    7 -3
    19:11, 7 юни 2019
    Да пратят Мария Петрова заедно с Васко-бемката които са много близки. Те ще оправят нещата....
  • 4
   Ха
   Хасковлийка
   10 0
   15:43, 7 юни 2019
   И на ул.„Захари Стоянов”, в Каменни, си тече, ама на кой му пука?! Дойдоха в сряда, копнаха,засипаха дупката и си оставиха теча, дали и кога ще дойдат, никой не знае? Може би чакат водата да си направи едни хууубави тунелчета под асфалта и да го разруши. Най-смешното беше, че багера си копае, а отстрани четирима работника го съзерцават и се почесват, та толкова се измориха от гледане, че за шест часа почиваха пет-шест пъти
  • 5
   Го
   Гошо
   9 -3
   16:46, 7 юни 2019
   Ни моа ва разбера,га няма вода ривети
   Га има пак ривети?

  Видеа по темата

  Хороскоп за 21.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  21 окт 2019
  Последни новини