От х:

Днес в x:

Убиват ни стресът и конкуренцията в работата

Българите са подложени на много стрес, конкуренция в работата и не споделят с близките си, което се отразява на здравословното им състояние". Това заяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА тибетският лекар Сонам Дордже. Той гостува в България по покана на Центъра за алтернативна медицина "Ели Логинова".

Това е третото посещение на Дордже у нас. В нашата страна лекува най-често пациенти с множествена склероза, ракови и сърдечно-съдови заболявания.

"Съвременните хора имат много проблеми със здравето заради начина им на живот, поведението им, заради много пушене и пиене, това съкращава живота. Тибетската медицина е начин на живот, не просто лечение", посочи той.

По думите му 90 на сто от случаите на диабет, хемороиди и астма са успешно излекувани с методите на тибетската медицина.

Част от лечението са разговорите с пациента.

Основа на лечението на Дордже е пулсовата диагностика за точното определяне състоянието на пациента. При много от лекуваните, при които традиционната медицина не е помогнала, тибетската успява да излекува.

"Класическата и нетрадиционната медицина не трябва да работят отделно, а заедно, в името на здравето на пациента," коментира той.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини