От х:

Днес в x:

Apple потвърди голямо събитие за 25 март. Ето какво да очакваме

Американският технологичен гигант Apple обяви официално, че е насрочил голямо събитие за 25 март тази година. Очакванията са свързани най-вече с анонси на нови услуги и по-малко хардуерни обявления.

Става въпрос за тв стрийминг услуга, за която се шушука от месеци (да не кажем и години) и новинарската услуга Apple News.

Както обикновено се случва с Apple в последните няколко години, иновацията не е част от продуктовото портфолио на компанията. Поне така твърдят множество анализатори.

От друга страна анимираният GIF брояч и слоганът It’s show time подсказват, че споменатата по-горе нова тв услуга ще играе голяма роля в рамките на събитието.

Слуховете за обявеното в този текст събитие датират от предходния месец. Според тях Apple ще се съсредоточи почти ексклузивно върху анонсите на нови (за компанията) услуги. Разбира се, съществува вероятност да получим и хардуерен анонс под формата на следващата версия на AirPods, новия iPad от нисък клас и станалия вече пословичен със забавянията си безжичен „чарджър“ AirPower.

Апропо, това не е първият път, в който Apple използва подобен таглайн за свое събитие. Гигантът от Купертино го използва през септември 2006 година, когато впоследствие анонсира предлагането на филми през iTunes заедно с iTV (по-късно ребрандиран като Apple TV през 2007).

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини