От х:

Днес в x:

Двамата Тътъл майсторят мотори по поръчка по Discovery през март

Американски чопър
От сряда, 20 март, в 22:00 ч.

След скандал, който разбива семейството им преди повече от десетилетие, бащата и синът Пол Тътъл старши и Пол Тътъл младши колебливо успяват да възстановят взаимоотношенията си. И двамата се занимават със създаване на мотоциклети по поръчка и все още продължават да движат отделни автоработилници, но от време на време се събират за някой специален проект. След като хвърлят много работа във възстановяването му, мотоциклетът "Янки" е готов за продажба. Дали това ще е само първият проект им съвместен проект от много други? Или гневът отново ще се надигне и ще попречи на съвместната им работа? Междувременно и двамата се занимават със собствени проекти в своите автоработилници. Пол старши се захваща с мотоциклет в стил воин за основателя на екстремно спартанско състезание, а Пол младши създава вдъхновен от Дивия запад мотоциклет за благотворителната организация на кънтри звездата Клей Уокър. Дали отделно, или заедно, и двамата Тътъл продължават да създават някои от най-вълнуващите и впечатляващи мотоциклети по поръчка в света.

Дивото семейство от Аляска
От понеделник, 11 март, в 21:00 ч.

Дълбоко в пустошта на Аляска членовете на невероятно семейство са родени и отгледани в дивата природа. Били Браун, съпругата му Ейми и седемте им пораснали деца - пет момчета и две момичета, са толкова отдалечени от цивилизацията, че често минават от шест до девет месеца, без да видят никого извън семейството. Те са развили собствен акцент и диалект, говорят за себе си като за "глутницата", а през нощта деветимата спят заедно в единствената стая на своята колиба. Най-големият син, Ноа, поставя ново начало, като решава да се ожени. Как ще се справи семейството с наличието на нов член?

Избавлението на чифлика
От петък, 29 март, в 21:00 ч.

Стотиците семейства, които са решили да се преместят изцяло извън електрическата мрежа и да заживеят нов живот, са в постоянен процес на натрупване на опит и себеоткриване. Докато се опитват да генерират собствено електричество и да открият храна, вода и подслон, някои от тях разбират, че това е далеч по-трудно, отколкото са си представяли. Това ги води до заключението, че трябва да поканят експерта Марти Рани, заедно с дъщеря му Мисти и сина му Мат, които да помогнат на затруднените семейства и да им дадат втори шанс за оцеляване в дивата природа. В поредицата усамотен чифлик в Тенеси е в тежко положение. Инвалид и жена му са заседнали с фургона си в планината без вода и пространство за отглеждане на храна или добитък. Дали членовете на семейство Рани ще могат да построят дървена хижа на най-стръмната площ - най-големият им проект до момента? Времето е малко и внезапна буря увеличава напрежението. За Марти, Мисти и Мат всички трудности са просто част от задачата им да подготвят семействата за най-суровите изпитания на дивата природа и да им осигурят успех.

Братята Дизел: Под капака
От четвъртък, 7 март, в 23:00 ч.

Любителите на моторите ще имат невероятната възможност да се насладят на най-разгорещените коментари за най-мощните и атрактивни видеоклипове от света на високите скорости в заредената със силни емоции поредица. Знаменитости, сред които световната рекордьорка по най-висока скорост на суша Джеси Комбс, дестилаторът на домашен алкохол Джош Оуенс и създателят на звездни мотоциклети по поръчка Джеси Джеймс, се опитват да предвидят какво ще се случи в най-шантавите супер популярни клипове. Водещ е комикът Ник Стивънс, който противопоставя състезателите един на друг, за да провери знанията им за моторите и да им даде възможност да спечелят така жадуваната "загадъчна кутия". Кой ще стане номер едно и кой ще се оттегли безславно от състезанието?

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини