От х:

Днес в x:

БСП отсече - правителството е за нищо. Патриотите: разруха

Ако Валери Симеонов не подаде оставка, очевидно ще трябва да подаде оставка Бойко Борисов. Това заяви социалистът Румен Гечев. По думите му задължение на управляващите е да осигурят кворума,те обаче не идват на работа.

Депутатите от БСП няма да влязат в зала, докато Валери Симеонов не подаде оставка. Ако той не подаде оставка, очевидно ще трябва да подаде оставка господин Борисов и цялото правителство, защото те не са за нищо, настоя Румен Гечев.

Очевидно имат жестоки и непреодолими противоречия вътре в коалицията, за което ние предупреждаваме отдавна, припомни червеният депутат. Левите са против начина на приемане на бюджета.

Мнозинството иска да претупа дебатите. Ние сме категорично против някои от промените, които искат да правят в бюджета и да товарят най-бедните слоеве с нови данъци, заяви Гечев.

Целта на бойкотирането на кворума в парламента е разруха. Това видя народният избраник от "Обединени патриоти" Валентин Касабов в проваления кворум. Той е убеден, че отсъстващите днес депутати ще бъдат по местата си следващия път.

На въпроса, че вчера ДПС са били в зала, когато се е гледал техен закон, Касабов каза, че те си следвали интереса.

Това са правата и свободите през очите на Доган и сараите, изтъкна патриотът. ДПС и БСП не се интересували какво се случва в България. А за исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов, той каза, че можело да искат много неща. Те могат да искат и самоубийството на цялата група, иронизира Касабов.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини