От х:

Днес в x:

Ще продължавам да пея фалшиво и ще продължавам да пълня зали!

Песента, която спечели "Евровизия", беше като детска", това каза на пресконференция българският представител на конкурса "Евровизия" Красимир Аврамов.
По думите на Аврамов още от януари се е говорило, че норвежката песен ще спечели, защото състава на екипа е бил изцяло от руски произход и е получил най-голяма подкрепа, информира агенция Фокус.

"Злобата е убийствено голяма. Оказа се, че в една малка държава като България злобата може да е огромна. Ние работихме върху този проект денонощно, "Евровизия" не е просто конкурс, а безмилостно тежка работа", заяви българският финалист. По думите му само клипът на песента "Илюзия" е струвал 70 000 лева.

Според Петя Буюклиева това не е било достатъчно, защото "Евровизия" не се печелела само с талант, а били необходими много спонсори и държавно финансиране. Тя обясни, че множеството заформили се скандали около личността на Красимир Аврамов са били дело както на руските журналисти, така и на обидената уволнена бивша пиарка на певеца.

"Някой имаше интерес да ме представи като агресивен певец, за да повлияе на гласуването", заяви Аврамов.

"Ако за някой аз пея фалшиво - ще продължавам да пея фалшиво и ще продължавам да пълня зали. Чудя се кой точно трябва да задоволя, за да направя компромиса и да променя нещо в пеенето си. Това, че пея в поп-опера вариант се харесва в цял свят. Всеки има право да твори в начина, в който иска. Какво повече трябва да направя, за да направя някого щастлив. Аз направих една грешка - да ви се доверя и да се влияя от вас, от сега нататък ще правя само това, което сърцето ми диктува", каза още Аврамов.

Завърналите се участници в конкурса заявиха още, че когато са репетирали в Москва, всички присъстващи са затаявали дъх. Но според тях това не е само конкурс за песен, а и нещо много повече - геополитическо състезание.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини