От х:

Днес в x:

Доли Партън и Сия в изумителен дует в саундтрака на "Дъмплин" (видео)

Изглежда това е най-неочакваната колаборация, и вече я наричат "благословия". Доли Партън и Сия, кой би предположил. Дуетът е нов запис на сигъла от 1971 г. "Here I Am" на кънтри звездата. Той ще бъде включен в саундтрака на Dumplin преди излизането на филма.

На своите почти 72 години Доли Партън продължава да има изумителен глас. Към него се добавя специфичният чар на стила на Сия. И иструментите допълват цялостното впечатление, а то е силно.

Филмът, наскоро придобит от Netflix, е за  плюс размер, която използва парчетата на Доли Партън като мотивация за обръщане на системата. Дженифър Анистън, която играе ролята на майката бивша красавица, се включва и с вокала си.

Уилоудан, по прякор Дъмплин е дъщеря на бивша кралица на красотата с +размер. Тя се записва на конкурса на майка си "Мис Тийн Блуънбонет" в знак на протест. Ситуацията ескалира, когато други състезателки я последват, като революционизират конкурса и малкия им град в Тексас.

Филмът е по едноименния роман на Джули Мърфи „Бухтичка“, който става бестселър №1 в списъка на „Ню Йорк Таймс“ след излизането му от печат през 2015 година. Може ли една дебела тийнеджърка да се чувства добре по бикини? Уил винаги се е чувствала добре в тялото си и в хармония с душата си. Според нейните представи "бикини тяло" означава просто да сложиш бикини на тялото си. Не я интересува, че майка ѝ е била кралица на красотата, нито, че хората се забавляват за нейна сметка заради килограмите ѝ. 

Засега дата на излизането на филма не е обявена. Няма и никакви снимки. Великолепният дует на Доли Партън и Сия е първото, което дава представа какво предстои. И то трябва да се чуе. А като се има предвид, че романът е любовен, може би се задава чудесна романтична комедия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини