От х:

Днес в x:

Хасково се готви за апокалипсис. Хасковлия с 48 кг. хероин. Преглед на печата

Хасковлия с 48 кг. хероин, съобщава в челно загравие на първа страница днес "Новинар юг". Турски митничари са арестували вчера 22-годишния С. С., по информация на изданието зад тези инициали се крие Светослав Славеев от Хасково. Той пътувал сам в колата с хасковска регистрация.

"Трусът" на Лещански помпи застраховките, акцентира изданието на втора страница. За последната седмица в Хасково застраховката на домашно имущество е скочила двойно заради предсказанието на Лещански за разрушително земетресение на 19 април.

Магазинер млати маскиран за 120 лева, четем на криминалната страница. Маскираният обирджия нахлул около 22 часа миналата вечер в магазин "Руми" на бул. "Раковски", съборил на земята продавачката и задигнал парите от касата. В това време върху него налетял собственикът Меляйдин Рамадан, който сварил да го прасне няколко пъти по главата. Поради младостта и нахалството си обаче нападателят успял да се окопити и да духне от магазина. Ченгетата още го издирват.

Онанист свършва 4610 пъти на 112, четем още на страницата. Става дума за 16-годишното момче от Харманли, спипано от полицията. Момчето се обаждало на спешния телефон заради гласа на операторката. Според вестника по време на разговора онанирал. Този факт бил съобщен на изданието от МВР.

Хасково се готви за апокалипсис, четем в голямото заглавие над главата в "Хасковска Марица". Граждани се канят да съдят астролога Емил Лещански, други се юрнаха да застраховат имоти. Според ясновидката от Димитровград Стоянка Митева Лещански говори глупости и земетресение няма да има. Нейното мнение се подкрепя и от сеизмолозите, които също твърдят, че никой не може да предскаже земетресение.
Но, както се казва – лошото е, че хората са склонни да вярват на най-лошото.

Хванаха канцерогенен цимент в Кърджали, четем в другото водещо заглавие на първа страница. Инспектори от РИОКОЗ засекли опасния товар и наложи възбрана върху 15 тона цимент.

СОД спаси момиче от изнасилване, акцентира изданието на криминалната страница. 19-годишната жертва била завлечена в детска градина, двама я нападнали заради 18 лева в чантата. Виковете й били дочути от охранител на близкия паркинг, който с паник бутон сигнализирал в полицията.

Общинските съветници – скарани за проблемите, единни за заплатите, четем в обширен материал на 4 страница, посветен на заплатите на народните избраници.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини