От х:

Днес в x:

Д-р Бернардо, който лекуваше отписани пациенти с рак (видео)

Oсемгодишната Джоузи Нунес от Мидланд, Тексас, имала тумор в мозъка с разсейки в гръбначният стълб. Джоузи отслабнала прекалено много, претърпяла операция, химиотерапия и лъчетерапия. Туморът се появил повторно и през 2008 год. лекарите ѝ давали няколко седмици живот.

Това е един от случаите, за които се разказва, че са излекувани от вече покойния д-р Бернардо Махалка, натуропат лекар от Сан Диего, Калифорния, водещо име в холистичната медицина.

Д-р Бернардо е един от лекарите, които се появяват в документалния филм "iCureCancer.com" на Ян Джаклин. Той е последовател на концепцията на Ото Уорбург, според която ракът не може да живее в среда, богата на кислород и съставя в съответствие с нея диетата на смъртно болните, обърнали се към него.

Основната идея на д-р Бернардо е да се ядат колкото е възможно повече органични зелени зеленчуци (без зелен грах) и червени кореноплоди ( моркови и др.). Суровата храна е по-добра от варената, но могат да се приготвят на пара. Може да се яде органична дива уловена риба, говеждо, агнешко и малко пуйка. Консумират се 80% зеленчуци и 20% месо (или въобще без месо). Никаква захар, използва се стевия, без глутен. Само органично масло е позволено и трябва да бъде сурово, непастьоризирано, ако е възможно, напр. необработено маслиново масло. Включват се много зелени салати и зеле, овкусени само със зехтин и изцеден лимон. Може да се приема малко пшеничен хляб, стига да е приготвен без консерванти. Пие се много прясно изцеден лимон във вода, като може да използва малко стевия за подслаждане.

Нищо опаковано или процесирано не се допуска при лечебното хранене. Никакви готови храни,никакви бургери, безалкохолни напитки, бонбони, чипс, захар, пици, макарони.  Д-р Бернардо казва, че това излекувало 90% от хората, които са дошли при него. Всички те били отписани от западната медицина.

Внимание: Видеото има субтитри на български език.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пр
    профилактика
    3 0
    15:30, 10 фев 2018

    Обръщайте внимание на pH-то.То трябва да е около 7 ако се храните здарвословно.Човека каза на 6.8 рака спира.Трябва да имате над 7 за да се обърне тенденцията и състоянието да почне да се подобрява.Не става дума за pH на кръвта, а за pH на слюнката и урината.Продават лентички за pH в биомагазините.

Последни новини