От х:

Днес в x:

Деца твориха коледни сувенири за базара на Радост и Габи в Димитровград

    Четири димитровградски училища се включиха в ателието в помощ на Габи и Радост, което се проведе днес в читалнята на библиотеката в Димитровград. То бе организирано от Дневния център за деца с увреждания и в него активно участваха и потребителите на центъра. Целта е изработеното да бъде разположено на базара в помощ на двете деца, който ще се проведе на 23 ноември в зала "Младост".

    "Днес правим нещо полезно за децата, важно е да се научим да приемаме всички различни хора и да им даваме любов, уважение, доброта и търпение", сподели при откриването директорът на центъра Ивелина Златева. Тя припомни, че инициативата е по повод Международния ден на толерантността и е за втора поредна година.

    В изработването на сувенири, освен децата се включиха зам.кметът Яшо Минков, секретарят на Общината  Венета Стоименова, преподаватели, както и инициаторите на базара за Габи и Радост. Той ще се проведе във времето от 15:00 до 20:00 във фоайето на залата. Всеки желаещ може да подкрепи каузата за лечение на двете деца от Димитровград. Повече за Габи и Радост - прочетете тук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини