От х:

Днес в x:

Делегация от Русия с предложение наши фирми да инвестират в логистичен център

Изображение 1 от 3

    Предложение към кърджалийски фирми да инвестират в логистичен център в Подмосковието,  отправи делегация от Русия, която пребивава в Кърджали по време на празника на града. Гостите бяха на опознавателна визита, като се интересуваха както от продукцията на машиностроенето, така и на хранително-вкусовата промишленост.

    Групата се води от Наталия Василиевна  Лисенкова. Тя е заместник на атамана на Оско-Донския окръг  на МОО „ВБКВ“.  В групата са включени още Мария Валериевна Хрустальова-работеща в Министерството на финансите на Руската федерация като началник на отдел за изграждането на логистичен бизнес център в Подмосковието. Третият член на групата е заместника на атамана на Окско-Донското казачество по въпросите на строителството  Иля Игориевич Копосов.

    Делегацията има срещи с кмета инж. Хасан Азис, областния управител Никола Чанев, председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа и обществения посредник Расим Муса. Тя посети промишлени предприятия.

    Гостите участваха в тържествената сесия на Общинският съвет за Деня на Кърджали.

    Прекланяме се пред мъжеството на Вашия народ. Вашата сила е във вашия дом. Това заяви в приветствието си Наталия Лисенкова.

    Делегацията поднесе венец пред Паметника на Освободителите.

    Гостите посетиха основно училище „Кирил и Методий” в Кърджали, където се изучава руски език. Те разговаряха с ръководството за побратимяване с руско училище от Калуга и обмяна на опит.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини