От х:

Днес в x:

Бум от пияни зад волана, мъж изгоря за една бира, жена преспа в ареста

Няколко пияни шофьори в Смолян и областта попаднаха под обхвата на полицейските проверки , порведени през последния уикенд.

На 26 август в съботния ден са „изгорели“ трима- 53 годишен от Хасково с 1.22 промила алкохол управлявал товарен автомобил в Давидково. Бързо производство е започнато в събота и срещу 52 годишен Р. Л. от Асеновград. Около 19 часа в събота е спипан с 0.71 промила с мотоциклет "Сузуки Бургман"в Мадан. Проверката показала още, че водачът е бил осъден, с влязла в сила присъда за управление на МПС след употреба на алкохол. 28 годишен мъж от Хасково пък е спипан с 1.64 промила алкохол да шофира Опела си в Чепеларе. Също в Чепеларе е задържана и 34 годишната Т.Ч. Която шофирала „Опел Корса“ с 1.29 промила алкохол исъщо е задържана в ареста.

В неделя полицейските патрули в областта са констатирали 37 годишен пиян водач в Златоград с 1.49 промила около два часа след полунощ. С отнета книжка зад волана е спипан отново и 28 годишен от Чепеларе. Около пет часа сутринта в неделя К. Г. управлявал лек автомобил "Рено Меган" без да притежава свидетелство за управление на МПС в едногодишния срок от наказанието му за същото деяние.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини