От х:

Днес в x:

"Алфа": Оцеляването ражда лидери (първи трейлър)

Изображение 1 от 2

    Трейлърът на "Алфа" идва с много силни послания. Да превърнеш врага в приятел. Да се борите заедно за оцеляване. Оцеляването ражда лидери.

    Преди 20 хиляди години хората не са били много и не са имали много начини да се предпазят от природните стихии и дивите зверове. Един младеж от ловуващо племе пада от скалите по време на буря, племето му продължава по пътя си, като го смята за мъртъв. Когато идва на себе си, ранен и сам, той трябва да се научи да оцелява и да се движи в суровата дива природа. Успява да опитоми самотен вълк, изоставен от глутницата, научава се да разчита на него. Двамата стават невероятни съюзници, издържат безброй опасности и огромни рискове, за да намерят пътя си у дома преди да дойде смъртоносната зима.

    Премиерата на "Алфа" в IMAX и 3D е на 2 март 2018 г.  В главната роля - Коди Смит-Макфи (X-Mен, Зората на Планетата на маймуните). 21-годишният австралийски актьор и професионален борец изглежда убедително в ролята на прачовека, опитомил вълк.

    Ето и героичния и прекрасно див трейлър, в който човекът и кучето за първи път застават заедно срещу в битката за живот:

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини