От х:

Днес в x:

Изтекоха спецификациите на Moto Z2

Lenovo спазва обещанието си да запази бранда Motorola, и сега го завръща с осъвременен и с нов модел. Компанията анонсиара събитие на 27 юни и на него се очаква дебют да направи новият Moto Z2, съобщи AndroidAuthority.

По самата покана не става ясно какво планира компанията, освен, че Motorola се завръща. На поканата има снимка на жена, която държи телефон на Motorola. Той прилича много именно на някои от вариантите на Moto Z2, ако се съди по изтеклите негови снимки в интернет преди време. Има възможност компанията да покаже повече от една версия на Z2, като тази на поканата има две камери на гърба.

След представянето на Moto Z2 Play, феновете на Motorola очакват много от флагмана. И изглежда, че Motorola мисли същото като феновете си, както е видно от последното изтичане в AnTuTu за предстоящия смартфон Moto Z2.

Както се очаква от всеки флагман смартфон от 2017 г., Moto Z2 идва с мощни спецификации - Snapdragon 835 с тактова честота 1,90GHz, 4GB RAM, 1440x2560 пиксела дисплей и 64GB вградена памет. Има 12-мегапикселова камера и 5-мегапикселова предна камера, като по този начин се изключва наличието на двойна задна камера. Смартфонът работи на Android 7.1.1 Nougat. Всички тези спецификации бяха забелязани в регистрацията на Moto Z2 на сайт за бенчмаркинг. 

Ако тези спецификации се окажат верни, Moto Z2 може да се окаже значим конкурент в битката на водещите смартфони. Той може да се окаже водоустойчив и с USB порт Тип-C. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини