От х:

Днес в x:

Пенсионер в болница след като баварец помля неговото „Мицубиши“

64-годишен водач е попаднал в болница под наблюдение, след като автомобилът „Мицубиши“, който управлявал бил блъснат от „БМВ“ по пътя за село Пепелище. Отнето предимство е причина за произшествието. 21-годишният водач на автомобила „БМВ“ също бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. На виновния за произшествието шофьор е съставен акт по ЗДвП. На ул.“Осми март“ автомобил „Дачия“, управляван от Ю.Ф./54/, предприел преминаване от една пътна лента в друга, без водачът да се убеди, че няма да създаде опасност за движението и последвал сблъсък с „Деу“. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.

Водач без шофьорска книжка, управлявал товарен автомобил, е задържан в РУ-Крумовград. Е.Р./19/ бил проверен в землището на село Падало. След като не представил свидетелство за правоуправление, била извършена справка, от която се изяснило, че той вече е бил наказван по административен ред за това нарушение и в едногодишен срок го извършва повторно. Образувано е незабавно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

67 автомобила са били проверени в специализирана операция за ограничаване на условията за тежки пътни произшествия на територията на РУ-Момчилград. Пътните полицаи са констатирали 7 нарушения на ЗДвП, за които са съставени 3 акта и 4 фиша.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини