От х:

Днес в x:

Три пожара гасиха огнеборците за ден

На 20.03.2017 г., около 15.05 ч. е получен сигнал за пожар без преки материални загуби в сухи треви в землище на с. Малка Арда, местност „Хайдушка чука“, община Баните в частна собственост. Причина за възникналия пожар е небрежност при боравене с открит огън. Спасена е близката смесена гора от около 100 дка. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН – Баните, с помощта на 9 човека на ДГС – Славейно и двама доброволеца от с. Кръстатица.
Още един пожар в сухи треви е пламнал на 20 март. Сигналът е получен около 19.55 ч. Пожарът е бил без преки материални загуби в сухи треви в с. Змиево, общ. Смолян, частна собственост. Предполагаемата причина отново е небрежност при боравене с открит огън. Произшествието е ликвидирано преди екипа на РСПБЗН - Рудозем да пристигне на място.
На 20.03.2017 г., в 18.35 ч. е получен сигнал за пожар и в комин на къща в с. Рибница, общ. Рудозем, собственост на 60-годишен мъж. Причина за пожара е непочистен комин. Спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от екип на РС ПБЗН – Рудозем.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини