От х:

Днес в x:

Турски бус се обърна на ”Тракия”, 8 са ранени (обновена)

Осем души са пострадали при катастрофа на турски пътнически бус в района на 124 км на автомагистрала "Тракия" в посока София, в района на село Царацово.

Инцидентът е станал в 05.30 часа. Бусът, който е пътувал от Турция към Банско, се е преобърнал, вероятна причина е заспиване на водача. Той обаче отрича.

Осем души са пострадали, като една жена е с по-сериозни наранявания - с две счупени ръце, уточнява bTV. Всички пострадали са транспортирани до болница.

Бусът се намираше в лявата лента и затова движението в участъка се извършваше в аварийната лента. Малко преди 9 ч. автомобилът е изправен от аварийните екипи. Изясняват се причините за инцидента, но водачът отрича да е заспивал. 

Говорителят на Областната дирекция на МВР в Пловдив предупреди водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост в района, тъй като има гъста мъгла, а видимостта е намалена до 80 метра

Предупреждение шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в района отправи и Агенция "Пътна инфраструктура". 

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини