От х:

Днес в x:

Журналист изяде вестник заради грешна прогноза

Журналистът Вячеслав Федоренков от беларуския вестник "Пресбол" изяде броя, в който даде грешна прогноза. Репортерът написа, че хокейният Динамо Минск няма да се класира за плейофите на Континенталната лига. И се зарече, че ще изяде прогнозата си, ако сбърка.

Динамо обаче се промъкна до плейофите с победа 2:1 в последния момент  Така Вячеслав изпълни обещанието си, като пусна яденето на вестник на клип. на място присъстваше и треньорът на Динамо.

Спецът дори се смили, като поднесе торта във формата на вестник. Журналистът обаче отсече, че не е честно и хапна хартията.

Всъщност, пионер в това отношение е Станислав Ралев от вече несъществуващия вестник "7 дни спорт". През далечната 1995 година треньорът на Локо София Гриша Петков се зарече, че ще изяде дипломата си, ако падне от Левски.

Ралев, отдавна емигрант в Чикаго, в знак на солидарност се басира с приятели левскари, че ще изяде пък статията, отразяваща заканата на Петков. Любимият му Локо падна от Левски. Като истински мъж Станислав изяде хартията пред няколко свидетели. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини