От х:

Днес в x:

Дарение от книги получи пенсионерския клуб в Ардино

Над 100 книги (художествена литература) дари за нуждите на пенсионерския клуб в Ардино бившата местна детска учителка Себахат Карабашева

„Често посещавам пенсионерския клуб, за да се видя с приятели и познати. От отговорничката Елфиде Якуб разбрах, че възрастните хора, които посещават клуба, освен вестници, имат интерес да прочетат и книги. Без да се замислям реших от домашната си библиотека да даря книги в памет на покойния ми баща Кемал Местанов, който много обичаше да чете през целия си живот.  Мисля, че това е една прекрасна възможност  за хората от третата възраст да имат под ръка хубава и разнообразна художествена литература”, сподели Себахат Карабашева. Тя е родена на 26 март 1956 година в ардинското село Дядовци. Завършила е учителския институт в Стара Загора. Дълги години е работила като детска учителка в ОДЗ „Слънце”. Омъжена. Има една дъщеря и един син и се радва на трима внуци.

Председателят на Пенсионерския клуб Гюнер Мюмюн прие дарението с благодарност.

От името на Управителния съвет той изказва искрените си благодарности на Себахат Карабашева с пожелания за здраве, щастие и дълголетие.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Коментари в сайта

Последни новини