От х:

Днес в x:

Отряд ”Кобра” в нов екшън с автоапаши в София

Полицията в София залови двама автокрадци след преследване. При опита си за бягство мъжете са ударили и полицейски автомобил.

Двамата автокрадци са били засечени с краден автомобил и още една кола, която е играела ролята на ескорт, съобщи БНР.

Задържаните са известни на полицията и са от Перник. 

В района на Владая служителите на СДВР и отряда "Кобра" са се опитали да спрат заподозрените. При опита си за бягство единият от тях е блъснал полицейски автомобил. След преследване автоапашите са арестувани. 

Най-вероятно откраднатата от тях кола е трябвало да бъде закарана в района на Перник и разглобена за части, които след това да бъдат продадени в интернет. 

Разследването по случая продължава. 

Това е второто преследване на автокрадци, в което участва "Кобра" за последната седмица. Миналата сряда при спецоперация в жк "Люлин" бяха задържани двама мъже и една жена. Криминалистите засекли членове на групата, докато крадат скъп джип. Двамата арестувани мъже са притежавали изключително рядка техника за разкодиране на луксозни возила. Жена, която е любовница на единия от арестуваните, пък карала ескортиращ автомобил. 

Бандата е задигала коли по поръчка. Разкрито бе и хале в жк „Гевгелийски”, което е било пълно с крадени и разглобени автомобили. 

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини