От х:

Днес в x:

4 °C

Читатели: От две фирми за чистота нито една, боклукът на улицата

Изображение 1 от 3

  “От две фирми за чистота, резултатът е - нито една. Боклукът се въргаля по улиците. Едната фирма си вдига контейнерите, другата явно слага нови, но отпадъците си стоят”. За това сигнализираха читатели на Haskovo.net, които изпратиха и снимки.

  Те са от района на Езиковата гимназия, пред самия вход на училището. Едни от кадрите показват подхода към гимназията откъм ул. “Св. св. Кирил и Методий”, други – от другата страна, откъм бул. “Раковски”. Така и двата входа на елитната гимназия са заринати с боклуци, възмущават се читателите.

  Haskovo.net припомня, че в града през януари работят две фирми – старата “Титан”, която приключва дейност в Хасково и си прибира съдовете, както и новата, спечелила обществената поръчка - “Грийн партнърс”. Тя пък поставя по улиците свои контейнери.

  От община Хасково коментираха, че по график днес в този район двете фирми трябва сменят контейнерите си. Оттам допълниха, че разпилените по земята боклуци ще бъдат събрани и извозени още днес.

  Тодор Кръшков

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Гр
   ГРАЖДАНИН
   33 -4
   11:29, 20 яну 2017
   в целия град е така не само до езиковата гимназия
   • Въ
    възмутен
    36 -4
    12:31, 20 яну 2017
    Кмета да излезе от летаргията най-сетне и да види това, което виждат гражданите - боклуци, тъмни улици, преспи сняг, заледени тротоари и пешеходни зони. Кошмар!
  • 2
   Ди
   Динко
   39 -8
   11:32, 20 яну 2017
   Кмете кмете излез не улацита и виж положението. Не те избрахме да седиш на кабинета си.
  • 3
   Те
   Тед
   19 -6
   11:36, 20 яну 2017
   А как са попаднали боклуците извън контейнерите?
  • 4
   Оч
   очевидец
   11 -1
   11:53, 20 яну 2017
   бау- бау бау-бау
  • 5
   13
   131313
   23 -3
   11:58, 20 яну 2017
   а как се вади този контейнер от снега и леда??? първо трябва да се почисти снега ама няма кой.иначе картинката е една и съща всяка година,боклука си чака снега да се стопи.
  • 6
   Се
   Селянин
   14 -10
   12:00, 20 яну 2017
   Нима почистващите фирми трябва да ни пущат торбите с отпадъци в кошовете???????????
   Какво да почистват кошовете - кофите са празни. Просто си пишете да сте в играта на чатовете.
   • Jo
    John
    9 -6
    12:44, 20 яну 2017
    вижда се колко е празен този в ляво, лаладжия!
  • 7
   12
   123
   13 -5
   12:20, 20 яну 2017
   Контейнера празен -боклуците на земята!
  • 8
   Di
   Dinko
   11 -3
   12:46, 20 яну 2017
   То защо никой необърне внимание как е в Харманли. То чеима сняг но така данесее чистело досега не е било . Но нали се намърдаха в общината и си вземат тяхното .
  • 9
   Ал
   АлА
   7 -2
   12:59, 20 яну 2017
   В Бадема махат борбите и боклука е на снега просто не са оставили празни Кофи до магазините и блоковете

  • 10
   12
   123
   15 -3
   14:27, 20 яну 2017
   Навсякъде в града е така . Кмете ...... Деляне.....
  • 11
   Къ
   Към нас е по зле
   5 0
   15:32, 20 яну 2017
   По булевард България малко преди бившето училище Алеко контейнерите са на пътното платно единия е точно на завой и е почистено само едното платно а малко по надолу пред един сервиз редовно е пълно с паркирали трошки
  • 12
   78
   7878788888..............
   7 -4
   15:44, 20 яну 2017
   Нова, нова, колко нова фирма за почистване на сметта, след като и тя е със същите контейнери, т.е. пак миризми и мръсотии. Не се изисква качество нито в извършването на услугите, нито в ползването им. Много пъти съм писал - дори в личен е-мейл на кмета, - че трябва всяко домакинство да ползва индивидуални кофи за смет и да носи отговорност за чистотата. Но, по-лесна е всеобщата безотговорност. Не искат управниците на града да правят нещо по-различно и да възпитават гражданите в отговорност и ред.

  Хороскоп за 02.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
  02 апр 2020
  Последни новини