От х:

Днес в x:

Полицейски бус се обърна в канавка, трима униформени оцеляват по чудо

Микробус „Форд“ на свиленградското районно управление на полицията катастрофира тежко край село Пъстрогор вчера призори, съобщава „Старият мост“. Бусът се връщал от Елхово, след като превозил дотам мигранти от лагера в Харманли.

На километър преди селото на прав сух участък от пътя шофьорът загубил управление и автомобилът се преобърнал в канавката по посока на движението. По чудо тримата полицейски служители в него се отървали без сериозни наранявания.

Пробата за употреба на алкохол на водача се оказала отрицателна, пътуващите с него 2-ма служители също не били пили.

Най-вероятната причина за катастрофата е преумора на шофьора, смятат негови колеги. Заради бунтовете в мигрантския център в Харманли нарядите били доста изморителни. Среднощният курс до Елхово и обратно явно е дошъл в повече на шофьора.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ан
    анонимен
    22 -24
    14:19, 27 ное 2016
    Преумора друг път, буса е служебен поддръжката е на гърба на данъкоплатеца ,няма кой да го спре за превишена скорост,или поне така си е мислил. Но съществуват елементарни закони на физиката които важат за всички независимо дали са нормални хора или помазани с нашивки полицаи които се мислят за безсмъртни богове яхнали властта! Добре че,не са загинали за да не патят близките им заради тяхната самонадеяност,другия път да внимават повече!
    • 11
      111
      20 -15
      15:32, 27 ное 2016
      Ти със сигурност си най-великия. Българин- все трябва да каже нещо гадно, а себе си не гледа какъв боклук е!!!!!! Полицаите са ви виновни. Стани ти полицай, да те видим.....
  • 2
    Mi
    Michelin
    16 -8
    16:53, 27 ное 2016
    А няма да е зле да се проверят гумите дали са над 1.6мм, зимни ли са?
  • 3
    Со
    Соня
    22 -6
    18:25, 27 ное 2016
    Г-н Анонимен, много знаеш да говориш скрит зад анонимноста си, но защо не отиде в лагера и да видиш на место колко са помазани полицаите?Не забравяй, че и те са данъкоплатци. И между другото, вместо да им завиждаш стани един от тях .
Последни новини