От х:

Днес в x:

Цецка Цачева: Ще дам всичко от себе си

Ще дам всичко от себе си, а от другите ще взема най-доброто. Това обяви Цецка Цачева в първите си думи като кандидат-президент.  

Малко по-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви номинацията й с думите, че държавата има нужда от майка на нацията.  

"Г-н Борисов, г-н Цветанов, приятели, благодаря за доверието. Но бързам да кажа - нямам илюзии нито в живота, нито в политиката. Доверието се дава от приятели и самишленици, но се отстоява", каза Цачева пред актива.  

Тя благодари за доверието на ГЕРБ, която нарече най-голямата партия, поела управлението на страната в най-тежките времена. Тя обаче обясни, че чака гласовете на всички и ще бъде президент на всеки българин, където и да е по света.  

"Г-н Борисов, искам да бъда пределно ясна - заредена съм с политическата ни енергия за стабилност и сигурност, убедена съм, че до момента нашата партия работеше за цялото българско общество и това ми дава най-голямото основание да поискам доверието и на на всички граждани", каза Цачева.  

Тя обясни, че не тръгва на битка, а на състезание, в което ще победи избраният от българския народ. "Вярвам, че победата ще е наша", каза още кандидатът на ГЕРБ.  

Цачева обясни, че тръгва с научените уроци и опита от българския парламент.  

"Знам какво е да си пръв сред равни, знам какво е баланс, мога да постигам съгласие, да тушрам конфликти, да взимам решения", каза тя.  

"Няма да отварям пропасти, ще градя мостове. Ще бъда гарант на българската конституция, ще отстоявам националния интерес на България", обяви още Цачева.  

Тя припомни, че освен политик, тя е адвокат, юрист и майка. "Знам какво е да имат нужда от теб, да подкрепяш", каза тя.  

Преди да вземе думата, Цачева бе представена от шефа на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обясни, че Цецка Цачева е отгледала син, който е един от най-добрите математици в България, студент в американски университет, на чието име имало кръстен метеорит.  

Кандидатът за вицепрезидент ген. Манушев обясни, че ще е горд да работи с първата жена шеф на парламент в България, която ще е и първата жена президент у нас.  

Той обясни, че ГЕРБ са върнали кораба България в правилния път след засядането му.  

"Ще помагам на върховния главнокомандващ да укрепим държавността, ще пазим националния интерес, ще работим за уважавана и мирна България",  каза той.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини