От х:

Днес в x:

Врачка прибра 7 бона от Ники Кънчев, за да развали магията над бебетата

Ники Кънчев се е побъркал покрай здравословните проблеми на новородените си близначки Петрослава и Мирослава.

Шоуменът си е втълпил, че някой е направил магия на бебетата и затова вече втора седмица състоянието им продължава да е критично. Децата се родиха седмачета. Особено рисково е състоянието на едно от бебетата, което се появи на бял свят с проблематичното тегло от 900 грама.
Кънчев направил допитване сред познатите си, които му препоръчали услугите на веща по разваляне на магии врачка. Ставало дума за популярната гадателка от столичия жк "Люлин" Роси, по която е полудял целият елит. Миналата седмица Кънчев е бил на дискретно посещение в дома й, като оставил солидния хонорар от 7000 лв. Сумата била в пъти над обявената от нея тарифа за т.нар. защитен кръг, който пази бебетата от нещастия. Роси заявила на смаяния Ники, че на майката Даниела е направена магия да не може да роди от него. По тази причина приятелката на шоумена 3 пъти правела аборти, преди да зачене ин витро.

Кънчев искрено се надявал гадателката да премахне уроките върху децата и състоянието им да се стабилизира. Той обаче не е уведомил Даниела за визитата при врачката. Следовницата на Касандра гарантирала, че до няколко дни бебетата ще бъдат изписани и тежките уроки щели да се върнат при поръчителите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини