От х:

Днес в x:

Джаферович: Как за 20 г. затрихте спорта си?

След представянето на българските спортисти на Олимпиадата в Рио до момента, бившият футболист Ваня Джаферович сподели, че е потресен. Засега България няма нито един медал от Игрите. Като деца в Хърватия се възхищавахме на българите, как успяхте да затриете спорта си за 20 години?, чуди се той.

"Не мога да повярвам, че Хърватска вече печели повече олимпийски медали от България. Спомням си, когато бях малък, как всички сме се възхищавали на български лекоатлети, борци, щангисти, стрелци, гимнастици, боксьори... Даже си докарахме един българин да се състезава за нас (Николай Пешалов и ни спечели няколко медала, защото ние бяхме много слаби...). А сега - нищо...", коментира Джаферович във Фейсбук.

"На мен ми се реве, а представям си на вас. Как може да се случи това нещо? Как може да имаш всичко в спорта и за 20 години да нямаш почти нищо?", допълва той.
 

Източник: http://frognews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    3 0
    14:36, 16 авг 2016
    Не само в спорта. Затрихме всичко навсякъде. Казвам затрихме защото всички сме виновни, защото позволихме на шепа хора да ни затрият. Младите, където е силата нехаят. По-лесно е да се избере чужбината. Никой не потърси отговорност на тези които ограбиха България. Сегашните управници /депутати, кметове, общински съветници/ правят всичко възможно всичко това да се потули. Вижте ЧСИ. Всичко това е облечено в закони, само и само да се смъкне и последната риза на беззащитния българин. Докога !!! Господин Джаферович е повече българин дори и от тези които се кълнат в Конституцията на Република България. Само те не виждат какво става и се интересуват само от това което ще влезе в джоба им.
Последни новини