От х:

Днес в x:

Валентина Хасан отвя Камерън Диаз на Острова

Нашето момиче Валентина Хасан е най-известната българка във Великобритания.

Славата на изпълнителката на феноменалния хит "Кен ли" набъбна още повече след като влезе в популярната класация "Rude tube" за най-гледани клипове в Интернет, съобщи Дейли Нюз.

Валентина не успя да спечели родния "Мюзик айдъл 2" с интерпретацията си на парчето на Марая Кери "Without you", но отвя конкуренцията и стана номер 1 на Острова.

Назад в британската класация останаха клипове с участието на Камерън Диаз, Бен Афлек, Мат Деймън. Дори любимката на Англия Ейми Уайнхауз бе изтикана назад от нашенката от с. Звезделина. Клипът с "кавъра", изпят със страст от Валентина е видян рекордните повече от 23 милиона пъти.

Британците също са луди по нея. Те предпочетаха българката пред смешно изпълнена от индийски актьори пародия на клипа на Майкъл Джаксън - "Thriller", както и сърцераздирателно обръщение на Ейми Уайнхауз към мъжа й от името на новородени мишки. Провъзгласента за "кралица" на класацията във Великобритания Валентина благодари на "Rude tube" Благодарна съм и на интернет, че сбъдна мечтата ми и ме направи известна в целия свят, каза Хасан.

30-годишната Валентина живее в Испания и работи като барманка. Възнамерява обаче да се реализира в България, както и да научи английски. Не знам кой ме е качил в Джу Тубе (YouTube), коментира тя по повод популярността на изпълнението й в интернет.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини