От х:

Днес в x:

Свършват билетите за Деф Лепърд и Уайтснейк, пускат безплатни

Концертът на Деф Лепърд и Уайтснейк в София е почти разпродаден, стана ясно на пресконференция провела се днес.

На нея организаторите на събитието "София Мюзик Ентърпрайсис" и един от основните им спонсори "Туборг" разкриха актуални подробности около гостуването на двете групи и предстоящите им съвместни проекти.

Те обявиха, че към момента са продадени близо 14 000 билета за шоуто, а максималният разрешен капацитет на стадион "Академик", на който ще се проведе то, е 15 000.

Ако продажбата на билетите продължи със същите темпове, ще се търси начин или сцената да бъде изтеглена по-назад, или концертът да бъде преместен на по-голям стадион в София.

Междувременно тръгва и кампанията "Туборг Грийн Фест 2008", която ще даде шанс на близо 1700 българи да спечелят безплатен билет и да видят на живо звездите, които ще изнесат концерти в родината ни и в някои съседни страни.

Рок лятото на "Туборг" ще стартира на 2 юли 2008 в Сърбия с концерта на Франц Фердинанд и хип хоп легендите Сайпръс Хил, на който 150 щастливци ще могат да заведат безплатно и свой приятел.

"Туборг Грийн Фест 2008" ще продължи с гостуването на Деф Лепърд и Уайтснейк.

Ще бъдат зарадвани общо 900 късметлии, които ще имат шанса да се наслядят на концерта.

Музикалното лято ще продължи с реюниъна на легендарните Секс Пистълс по време на фестивала "EXIT" в Нови Сад, Сърбия и ще завърши с концерт в Хърватска през месец септември - събития, на които "Туборг" ще заведе общо 500 души.

Транспортът и билетите за концертите ще бъдат осигурени от "Карлсберг България АД".

При покупка на бутилка "Туборг" 500 и 330 мл със специална промоционална визия феновете навършили 18 години ще могат да регистрират код от гръбния етикет на кратък номер 1032, достъпен за всички мобилни оператори в страната.

Участниците с валидно регистриран код ще бъдат включени в томболите за билети за концерта на Деф Лепърд и Уайтснейк.

В промоционалните опаковки мултипак от 6 необоротни бутилки по 330 мл ще бъде поставена скреч карта, кодът от която ще дава възможност за регистрация на номер 1032 за участие в лотариите за билети и пътуване за концертите в Сърбия и Хърватска, както и "EXIT" фестивала в Сърбия.

Повече информация за програмата на "Туборг Грийн Фест 2008" и правилата на промоцията може да бъде открита на www.tuborg.bg.
Източник: mysound.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини