От х:

Днес в x:

Genesis: Turn It On Again

Турнето "Turn It On Again", обявено за едно от най-успешните турнета за 2007 г., отбелязва събирането за пръв път след 15 години на една от най-успешните британски банди - Genesis.

Тони Банкс, Фил Колинс и Майк Ръдърфорд развълнуваха публиката в Европа със серия концерти, които завършиха със грандиозно шоу в Рим на 14 юли.

Тази последна европейска дата е уловена от режисьора Дейвид Малет и ще бъде издадена на DVD в края на май.

Озаглавено „When In Rome 2007", това шоу с продължителност 2 часа и 36 минути включва класики на групата като „Land Of Confusion", „Mama", „Los Endos", „Carpet Crawlers" и др., които са събрани на 2 DVD-та.

Продукцията на турнето „Turn It On Again" е с най-големия концертен екран - с големина 64 метра. Декорът е по дизайн на Марк Фишър, а грандиозното светлинно шоу е по идея на Патрик Ууудроф.

Освен самия концерт в дисковете има фотогалерия и програма на турнето. Също така всяко парче предоставя възможност за достъп до визуални екстри.

В „When In Rome 2007" има и трето DVD, на което има документален филм, заснет още по времето на планирането на сцените през 2006 г. до самата последна дата в Рим.

„Come Rain Or Shine" е задълбочен, искрен и забавен поглед към живота на път и механизмите, решенията и представянето на легендарната банда за пръв път от 15 години насам...

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини