От х:

Днес в x:

Звезден шанс за една абитуриентка и един абитуриент. Търсят се Звездите на бала

Абитуриентите от цяла България започнаха надпреварата за невероятната възможност да станат истински звезди, благодарение на N-Joy и Jim Beam.

От понедел ник - 24 март, радио N-Joy и Jim Beam стартираха надпреварата за избор на едно момиче и едно момче от цяла България, които да спечелят пълна подкрепа за абитуриентския си бал.

Избраните, чрез гласуване на слушателите на радио N-Joy, кандидати ще получат марков тоалет, професионален грим от Мейбълин Ню Йорк, стайлинг, специален превоз и незабравим купон за целия випуск, както и много медийна слава - участия в телевизионни и радиопредавания, фотосесии във водещи списания, печатни медии и др.

Кампанията "Звездите на бала" се провежда за втора поредна година, като N-Joy и Jim Beam поемат инициативата по цялостната подготовка на абитуриентския бал на двамата зрелостници, както и радостта да ги направят истински звезди - чрез представянето им в различни медии и участието им във фотосесии.

За истинския купон и незабравимите спомени от този специален ден, на всички абитуриенти на училището, организаторите обещават специално шоу - финалистите на Music Idol 2 ще пеят на бала на випуска.

"Звездите на бала" се провежда за втора година, като през миналата, Александра, от столичната Френска гимназия, спечели най-много гласове в надпреварата - "Кралица на бала" и зарази с вълнението си целия екип на радио N-Joy.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини