От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 22 март

"11 болни от таласемия остават без лечение?, това заглавие с въпросителна е водещо в днешния брой на "Хасковска Марица". Няма да ги изоставим, минават на наша издръжка, цитира вестникът шефа на Многопрофилната болница за активно лечение в Хасково д-р Димитър Шопов.

"Майка налага с юмруци убиеца на сина си", е другото чело в новия брой. Подсъдимият Карамфил Попов с психично заболяване, е допълнението към заглавието.

И още от челната страница на "Марица": "И Лестър с ВУЗ в Хасково". За учебната 2009-2010-а година тук се очаква да отвори врати клонът на Медицинския кралски университет в английския град Лестър.

"Детектор за бомби слагат на границата", е дописката с адрес Свиленград. На Капитан Андреево ще бъде монтирана модерна техника, която ще разкрива взривни и радиоактивни вещества, цитира вестника интернет-изданието mitnica.com.

"Ветеринари и община гонят свине от сметище", е челното от втора страница. Само събарянето на кочините ще реши проблема с незаконните стада край бунището.

Друго заглавие в същия дух: "220 помияри изловени за 3 месеца". Нови случаи на нападения на бездомни кучета над хора са регистрирани в Хасково.

"Ученици рисуват против расизма", пише още "Марица". Ученици от хасковски училища и деца от дом "Асен Златаров" рисуваха със спрей по стена на читалище "Свети Климент Охридски" по случай вчерашния Международен ден против расовата дискриминация.

"Данъчни влизат на димитровградския пазар за декларации", "Общината в Харманли наема младежи", "Френско соаре в Ивайловград" – всичко това - в днешния брой на "Хасковска Марица"
Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини