От х:

Днес в x:

Учени на форум за бъдещето на туризма в Кърджали

    Асоциацията по туризъм ”Перперикон” гр.Кърджали и Съюзът на учените в България, клон Кърджали организират на научно-практическа конференция на тема „Област Кърджали-привлекателна туристическа дестинация” на 1.10.2015 г. от 10:00ч. в актовата зала на Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров” гр.Кърджали.

    В конференцията ще участват утвърдени учени от страната с доклади и научни съобщения. Официални гости ще бъдат кметът и областният управител.

    Дневният ред на конференцията е структуриран в два панела-„Основания за развитие на туризъм в област Кърджали” и  „Възможности за развитие на устойчив туризъм”.

    Модератори са д-р инж.Фахри Идриз-председател на ТА ”Перперикон” и доц. д-р Дора Янчева-председател на СУБ, клон Кърджали.

    Събитието е насочено към специалисти с  интереси в туристическия бранш, работещи в административни структури, в образованието и обучението на кадри за туризма, към хотелиерския,  ресторантьорския бизнес, туроператорските агенции и към всички граждани, желаещи да присъстват и участват в дискусиите по време на конференцията.

    Определяйки  като приоритет туризма в развитието на региона, се надяваме конференцията да даде своя принос в тази посока и предизвика активен интерес на гражданите в града, които със съвместни общи усилия се надяваме да превърнем в привлекателна дестинация. Кърджали и хората в него заслужават това!

    ТА ”Перперикон” гр.Кърджали

    СУБ, клон Кърджали     

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини